Nytt om raset i Eidsborgberget

Støyping av fundament i gang.

Ypsilon contractors er i gang med støyping av fundament til støttemur. Om lag 90 m3 sement skal no ligge og turke gjennom påska.

Statens vegvesen legg framleis til grunn at dei vil få vegen klar att til 1.mai som tidlegare opplyst. I starten kan det bli innsnevra vegbane, men dette er uvisst enno.

Brann- og redningsberedskapen dekkast av Vinje brannvesen og ambulanse når det gjeld Eidsborg, Lårdal og Høydalsmo så lenge vegen er stengd.

Om du har særlege problemstillingar eller spørsmål knytt til denne situasjonen kan du ringe Tokke kommune på 350 75200 på dagtid, eller beredskapskoordinator Olav Bjørn Bakken på 900 54 978 elles.

• Dalen Hotel
  • Vest-Telemark museum