Kurs i feltkontroll av hjorteviltkjøtt

Lørdag 9. mars 2019 kl 9-17 i Drangedal, Telemark.

Forskrift med nasjonale bestemmelser om kontroll og omsetning av hjorteviltkjøtt ble gyldig 1. mars 2010. En person på jaktlaget kan nå, etter å ha deltatt på kurs, kontrollere og gi erklæring på eget kjøtt. Kjøttet kan da leveres til lokal detaljist. I tillegg kan det som før leveres til sluttforbruker og viltbehandlingsanlegg. Mulighetene er nå til stede for en enklere og billigere omsetning, som samtidig er trygg og sporbar.

Sjå HER for invitasjon. Påmeldingsfrist 2. mars.