Høring - Forslag til lokal forskrift om tilsyn med bygninger, områder m.m. i alle Telemarks kommuner.

Ingeniør
Forslag til lokal forskrift om tilsyn med bygninger, områder m.m. i alle Telemarks kommuner, sendes med dette ut på høring. Dette forslaget er utarbeidet i samarbeid med Porsgrunn, Skien, Notodden, Siljan, Bamble, Kragerø, Drangedal, Nome Bø, Sauherad, Tinn, Hjartdal, Seljord, Kviteseid, Nissedal, Fyresdal, Tokke og Vinje kommune.

Forslaget til lokal forskrift kan hentes på de respektive kommuners servicetorg/kontor eller kommunenes hjemmesider.

For ytterligere informasjon om forslaget til lokal forskrift, ta kontakt med
Vest Telemark Brannvesen IKS pr. post@vtbv.no eller tlf. 35075711

Frist for å komme med merknader er 23.06.2017. Merknader kan sendes til respektive kommuners postmottak:
Tokke: postmottak@tokke.kommune.no
Fyresdal: postmottak@fyresdal.kommune.no
Nissedal: postmottak@nissedal.kommunme.no
Vinje: postmottak@vinje.kommune.no
Seljord: post@seljord.kommune.no
Kviteseid: post@kviteseid.kommune.no

Merknadene merkes Høringsinnspill + Vest Telemark Brannvesen IKS

Lokal forskrift 2017 Forskrift om tilsyn med bygninger områder m m  Tokke kommune Telemark.pdf

Saksfremlegg lokal forskrift 2017.pdf